Små butterdejstærter med asparges og parmaskinke

Disse små butterdejstærter med asparges og parmaskinke bliver super sprøde og skønne. Den salte parmaskinke passer forrygende til de delikate asparges, og med lidt parmesanost på toppen er det nogle helt suveræne små tærter.

  • De sprøde små tærter smager dejligt og kan f.eks. serveres til brunch eller som en forret.
  • Butterdejstærterne kan også bruges til en lækker frokost med eksempelvis lidt salat til.

Til 20 stk

Klik her og få vores gratis e-kogebog med lækre retter, der passer sig selv i ovnen.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl asparges, og knæk eller skær den træede ende af. Skær parmaskinkeskiverne over på midten, og dernæst i 4 strimler. Vikl et stykke parmaskinke om hver asparges, og læg dem til side.

Skær butterdejen ud i rektangler på ca. 12x7,5 cm, og fold siderne op, så der dannes en kant hele vejen rundt på hvert rektangel. Læg bundene på bagepapir, og prik dem med en gaffel.

Pisk æg og creme fraiche sammen, og krydr med salt og peber. Smør hver bund med lidt af æggeblandingen, og fordel aspargesstykkerne på tærterne. Skær evt. aspargesene til, så længden passer til butterdejsstykkerne.

Riv lidt parmesanost over butterdejstærterne, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til butterdejen er sprød og gylden.

Indsendt af
d.
29.01.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.