Smoothie med hindbær og granatæble

Kernerne fra granatæblet har som bekendt en dyb, syrlig-sød smag som gør den favorabel i alt fra salater til smoothies. Deres intense røde farve resulterer, sammen med hindbærrene, i en smoothie, der ser næsten overjordisk ud.

  • Farvestrålende smoothie med granatæble og hindbær, her pyntet med mynte.

Til 2 personer

Bank på granatæblet med en ske, skær det over og pil kernerne ud (det er kun dem der skal bruges).

Kom kernerne i en blender (gem nogle til pynt) sammen med hindbær og æblejuice.

Server de lækre smoothies mens de er kolde og pynt med resten af granatæble-kernerne og evt. et par mynteblade.

Indsendt af
d.
31.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.