Solbærmarmelade

Ren luksus er synonymet for denne solbærmarmelade. I kog bliver solbærrenes sødme særligt fremtrædende, men de bevarer en kompleks sammensætning af søde og syrlige fornemmelser, som virkelig kan smages i det færdige resultat.

  • Solbærmarmeladen har en skøn konsistens, lige til at smøre på brødet.
  • En smuk, dyb kulør har den også.
  • En lækker mad med den færdige solbærmarmelade.

Til 3 liter

Nip solbærrene af stilkene, og skyl dem.

Kog solbærrene med vandet i ca. 10 minutter.

Blend frugtmassen med en stavblender.

Kom sukker i og kog i yderligere ca. 5 minutter under omrøring.

Tag gryden af blusset og pisk geleringspulver blandet med sukker i.

Hæld solbærmarmeladen i glas skyllet i Atamon eller eddike.

Opbevares bedst i køleskab.

Marmeladen er børnevenlig, da solbærrene er blendet.

Indsendt af
d.
13.08.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.