Sous vide rabarber

Rabarber bliver ekstra bløde og lækre, når de tilberedes sous vide. De pakkes med sukker og vanilje og får dermed mulighed for at suge sødme og aroma til sig, og du kan derfor sagtens servere dem som en dessert - f.eks. med flødeskum eller vaniljeis til.

  • De vakuumpakkede rabarber.
  • Hjemmelavet vaniljesukker.
  • Klar til sous vide.

Ingredienser

Udstyr

Rens rabarberne grundigt og skær dem i den størrelse du ønsker.

Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud. Bland/mos vaniljekornene sammen med lidt af sukkeret - det skiller kornene fra hinanden, så de ikke klumper sammen. Bland resten af sukkeret i.

Bland vaniljesukkeret og rabarberne sammen. Kom det i en vakuumpose, og vakuumpak det.

Indstil sous vide maskinen til 61 grader, og tilbered rabarberne i 20-45 minutter afhængig af, hvor tykke de er, og hvor møre/bløde du ønsker dem.

Servér f.eks. med is, vaniljecreme eller som tilbehør til andre desserter.

Indsendt af
d.
13.11.15.
Kategori:

Har du ikke en sous vide maskine?

Så skynd dig at få en

Så skynd dig at få enKitchPro Sous Vide Slow Cooker er både god og billig.Køb den her



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.