Sous vide svinemørbrad

Når du tilbereder din svinemørbrad "sous vide", får du det møreste, saftigeste kød, du kan forestille dig. Det kræver tålmodighed, men resultatet er uden sammenligning.

  • Sous vide tilberedning giver en saftig og smeltende mør svinemørbrad.

Til 6 personer

Afpuds svinemørbraderne for sener og fedt. Krydr dem med peber, og vakuumpak dem sammen med rosmarin eller andre krydderurter/krydderier efter smag.

Sæt sous viden til 58 grader. Når vandet har nået den ønskede temperatur, kommes de vakuumpakkede svinemørbrader i. Lad dem tilberede i 3 timer.

Tag kødet op ad sous viden, og åbn vakuumposen. Hæld overskydende væske fra - brug den evt. til sovs.

Drys svinemørbraderne med lidt salt, og brun dem i olien på en meget varm pande eller grill, så de får lidt stegeskorpe. De skal kun lige brunes i overfladen - de må endelig ikke steges for længe - de skal forblive saftige.

Skær kødet i skiver lige inden servering.

Indsendt af
d.
05.08.15.
Kategori:

Har du ikke en sous vide maskine?

Så skynd dig at få en

Så skynd dig at få enKitchPro Sous Vide-maskinen er både god og billig.Køb den her



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.