Sous vide svinemørbrad

Når du tilbereder din svinemørbrad "sous vide", får du det møreste, saftigeste kød, du kan forestille dig. Det kræver tålmodighed, men resultatet er uden sammenligning.

  • Sous vide tilberedning giver en saftig og smeltende mør svinemørbrad.

Til 6 personer

Afpuds svinemørbraderne for sener og fedt. Krydr dem med peber, og vakuumpak dem sammen med rosmarin eller andre krydderurter/krydderier efter smag.

Sæt sous viden til 58 grader. Når vandet har nået den ønskede temperatur, kommes de vakuumpakkede svinemørbrader i. Lad dem tilberede i 3 timer.

Tag kødet op ad sous viden, og åbn vakuumposen. Hæld overskydende væske fra - brug den evt. til sovs.

Drys svinemørbraderne med lidt salt, og brun dem i olien på en meget varm pande eller grill, så de får lidt stegeskorpe. De skal kun lige brunes i overfladen - de må endelig ikke steges for længe - de skal forblive saftige.

Skær kødet i skiver lige inden servering.

Indsendt af
d.
05.08.15.
Kategori:

Har du ikke en sous vide maskine?

Så skynd dig at få en

Så skynd dig at få enKitchPro Sous Vide Slow Cooker er både god og billig.Køb den her



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.