Spaghetti carbonara uden fløde

Ufattelig nem og indbydende spaghetti carbonara uden fløde, som er en ægte italiensk klassiker. Denne lækre ret får sin cremede konsistens fra æg og parmesanost og sin salte og karakteristiske smag og sprødhed fra bacon. Den kræver hverken mange ingredienser eller meget tid.

Til 2 personer

Skær baconen ud i små stykker, og steg det på en pande. Tag baconen af, når det er sprødt, og læg det til side på en tallerken med køkkenrulle.

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

Bland æg, revet parmesan, peber og lidt salt i en skål. Rør det sammen med en gaffel eller et piskeris.

Hæld vandet fra spaghettien, når den er færdigkogt, og lad det blive i gryden. Tag gryden væk fra varmen, og bland æggemassen i under konstant omrøring, så ægget ikke bliver til røræg.

Bland spaghettien med baconen, og smag til med salt og peber. Servér carbonaraen med det samme. Drys evt. ekstra parmesan på toppen.

Indsendt af
d.
12.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.