Spanske fiskefrikadeller

Frisk fisk møder spicy chorizo i disse sprøde spanske fiskefrikadeller. Lav dem f.eks. som en del af tapasbordet, server dem til aftensmad med en frisk salat, og gem et par stykker til at pifte næste dags madpakke op med.

  • Her er fiskefrikadellerne serveret med coleslaw og kogt broccoli.

Til 2 personer

Fjern skindet/papiret fra chorizopølsen. Skær den i fine tern. Steg dem på en pande ved svag varme. Når de begynder at afgive fedtstof, kan der skrues op på middel varme.

I mellemtiden hakkes persillen, og forårsløgene snittes fint. Bland begge dele sammen med fiskefarsen i en skål.

Brug en ske til at tage chorizostykkerne af panden, men lad så meget som muligt af fedtstoffet blive på panden. Rør chorizostykkerne i farsen.

Form farsen til frikadeller, og steg dem i chorizofedtet ved middel varme. Kom evt. lidt olivenolie på panden, hvis der ikke er nok fedtstof.

Hvis ikke alle fiskefrikadellerne kan være på panden på én gang, kan de første af dem holdes varme i ovnen.

Servér f.eks. med tzatziki, coleslaw eller se andre forslag til tilbehør her.

Indsendt af
d.
24.03.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.