Spejlæg med kartofler, spinat og skinke

Disse spejlæg med kartofler, spinat og skinke kan både bruges til morgen-, frokost og aftensmad. Det er nem hverdagsmad, der mætter, er sundt og smager dejligt.

  • Spejlæg omgivet af fyld.

Til 3 personer

Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.

Skyl spinaten, og lad den dryppe godt af.

Hak løgene. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.

Varm olien på en pande. Svits løgene et øjeblik, og tilsæt så kartoflerne. Lad det stege 1-2 minutter, før skinke, spinat og tomater tilsættes. Krydr med salt og peber.

Når spinaten er faldet sammen, laves der 6 huller i fyldet, og æggene slås ud deri.

Lad det stege ved middel varme, indtil æggene er færdige. Hvis det tager for lang tid på panden, kan det evt. gøres i ovnen, men så bliver spejlæggene ikke helt så flotte (de bliver matte).

Indsendt af
d.
14.01.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.