Speltkernesalat med radiser og urter

Denne speltkernesalat er fyldt med lækre grøntsager som radiser, forårsløg og agurk, og de forskellige krydderurter er med til at give salaten en ekstra frisk smag. Salaten er dejlig fyldig, og så er den nem at lave.

Til 4 personer

Fedtfattig

Kog speltkernerne i vandet med lidt salt i ca. 20 minutter, til kernerne har suget alt vandet til sig.

Skyl persille og dild, og hak det fint.

Vask agurk, forårsløg og radiser, og skær dem i små stykker. Kom urterne og grøntsagerne i en skål. Tilsæt citronsaft, olie og honning.

Lad speltkernerne køle af, vend dem i salaten, og smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
21.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.