Spidskålssalat med mormordressing

Spidskålssalat med asparges og æble smager rigtig dejligt. Men dækket af en lækker mormordressing af fløde, citron og sukker smager det helt fantastisk. Præcis ligesom mormor har lært mig.

  • Pragtfuld spidskålssalat med sød og syrlig mormordressing.
  • Den cremede og lækre mormordressing klar til at blive hældt ud over salaten.

Til 2 personer

Mormordressing

Skyl spidskålen, snit det helt fint, og kom det i en skål.

Vask aspargesene, knæk enderne af, og smid den nederste del ud. Skær de resterende asparges i mindre stykker, og kom dem op i skålen til spidskålen.

Skyl æblet, og skær det ud i både. Skær bådene ud i tynde skiver, og kom dem op i skålen.

Bland fløde, citronsaft, sukker, salt og peber i en lille skål for sig, og rør det godt sammen. Kom mormordressingen ud over spidskålsalaten, og vend det hele godt sammen.

Servér salaten som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.

Indsendt af
d.
10.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.