Spidskålssalat med mango

Virkelig lækker spidskålssalat med frisk og sødmefuld mango, og en fantastisk dressing, der passer rigtig godt til.

Til 4 personer

Dressing

Fedtfattig

Skyl spidskålen grundigt og lad den dryppe af. Snit den fint (undgå stokken inde i midten).

Skær skrællen af mangoerne, og skær det gule frugtkød i tern (undgå den hårde "sten" inde i midten).

Pil rødløget og skær det i tynde, halve skiver/strimler.

Skyl mynten (eller en anden krydderurt efter smag) og lad den dryppe af. Dup den evt. tør med lidt køkkenrulle. Hak den og bland den i spidskålssalaten.

Dressing der passer rigtig godt til salater med mango:

Blend mangochutney'en med en stavblender, alm. blender, minihakker eller foodprocessor. Hvis du ikke har en af disse maskiner, kan du også sagtens undlade at blende chutney'en. Så er der bare lidt mangoklumper i dressingen, men den er stadig lækker.

Blend/rør olien i lidt ad gangen. Det er vigtigt at der kun tilsættes lidt ad gangen, så chutney'en kan nå at optage olien.

Smag dressingen til med limesaft (eller citronsaft), salt og peber, og servér den sammen med spidskålssalaten.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
26.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.