Spinatpesto

Vild med pesto? Prøv en anden variant end dem man typisk laver eller køber. Denne indeholder klassiske pesto-komponenter som parmesan og hvidløg, men er lavet med spinat og pinjekernerne er erstattet af sprøde mandler.

  • Den flotte og helt fantastiske spinatpesto har utallige anvendelsesmuligheder.

Til 6 personer

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Lad dem derefter køle af.

Skyl spinaten grundigt, og lad dem dryppe af.

Skær parmesan og hvidløg i mindre stykker.

Kom mandler, spinat, parmesan, hvidløg, citronsaft og olivenolie i en minihakker, foodprocessor eller lignende. Blend til konsistensen er helt jævn og lind.

Smag spinatpestoen til med salt og peber.

Indsendt af
d.
27.05.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.