Stegt quinoa

Nem og sund ret med quinoa, der steges med grøntsager og æg. Ny udgave af klassikeren, stegte ris - bare med quinoa i stedet for ris.

  • Sund og mættende ret med quinoa, grøntsager og æg.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skyl quinoaen og lad den dryppe af. Kom den i en gryde og kog den i vandet i ca. 20 minutter eller til vandet er kogt væk.

Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Rens forårsløgene og snit dem groft.
Pil hvidløgene og snit dem fint.

Pisk æg, salt og peber sammen i en skål.

Kom olien i en gryde og steg hvidløget ved middel varme. Kom quinoaen i og svits ved høj varme i et par minutter. Tilsæt evt. mere olie, hvis det er ved at brænde på.

Tilsæt gulerødderne og steg ved middel varme i et par minutter. Tilsæt soja og rør rundt.

Lav et hul i midten af grydens indhold. Hæld æggemassen ned i hullet og lav det til "røræg". Rør det derefter sammen med resten af grydens indhold.

Tilsæt ærter og forårsløg. Varm retten igennem og servér.

Indsendt af
d.
04.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.