Stenbiderrogn med avocadocreme

Friske stenbiderrogn på en bund af avocadocreme og sprøde agurketern på toppen.

Opskriften passer som forret til 2 personer eller dip til ca. 4. Men du kan også omregne mængderne lige over ingredienslisten.

  • Her er stenbiderrognen lagt i et helt lag ovenpå avocadocremen.
  • Her er rognen lagt i toppe/klatter.

Til 2 personer

Servér f.eks. med:

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenen og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Pres citronsaft over, og blend eller mos det derefter sammen med creme fraiche. Smag avocadocremen til med salt og peber.

Flæk agurken på langs. Fjern evt. de bløde kerner i midten med en teske, så der kun er den sprøde del af avocadoen tilbage. Skær den i fine tern.

Anret - enten i et fad, en skål eller portionsanret på tallerkner - stenbiderrognene på en bund af avocadocreme og drys agurketernene på toppen.

Servér f.eks. som forret eller som en ekstraordinær dip med tortillachips eller ristet brød.

Indsendt af
d.
08.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.