Stenbiderrogn med rødløg og creme fraiche

Dejlig lille appetizer, snack eller forret med stenbiderrogn og creme fraiche, der serveres i små "skåle" af bagte rødløg.

  • Små "skåle" af ovnbagte rødløg med creme fraiche, stenbiderrogn og dild.
  • Helt tæt på den fine forret.

Til 6 personer

Skær lige akkurat top og bund af rødløgene, og skær dem i halve.

Bland olie, eddike, salt og peber sammen i en skål eller i en frysepose. Kom de halve løg i og fordel blandingen på alle sider.

Læg rødløgene på en bageplade med bagepapir med den flade side nedad. Bag i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 20-25 minutter. De skal være møre, men stadig faste, så de holder formen.

Lad de bagte rødløg køle lidt af og del så skallerne/lagene fra hinanden. Kom en lille klat creme fraiche i hver skal, og derefter stenbiderrogn. Brug en teske.

Drys med salt og peber og pynt med dild eller anden krydderurt efter smag.

Servér som en lille appetizer, snack eller forret.

Indsendt af
d.
05.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.