Stuvet rødkål

Denne udgave af stuvet rødkål adskiller sig fra andre opskrifter ved, at kålen ikke skal koges først. Du får en rødkål, som er blød i smagen, men som samtidig har fået lov til at beholde en vis struktur, som giver den bid.

  • Den stuvede rødkål har en flot, lilla kulør.
  • Her serveret sammen med krebinetter og sellerifritter.

Til 3 personer

Snit rødkålen fint.

Ryst eller rør fløde, mælk og hvedemel sammen, så det er helt uden klumper. Kom det på en pande eller i en gryde, og bring det i kog, mens der røres.

Tilsæt rødkålen, og lad den simre ved middel varme, indtil den er mør og faldet sammen. Tilsæt evt. mere mælk eller fløde, hvis saucen bliver for tyk.

Smag den stuvede rødkål til med salt og peber. Server f.eks. til frikadeller, karbonader eller andet kød.

Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.