Sund chokoladekage med banan

Hold nu fast, hvor smager den her sunde chokoladekage med banan bare helt forrygende, selvom den er helt uden raffineret sukker. Kagen har en lækker intens chokoladesmag, så man næsten ikke kan tro på, at den rent faktisk er sund. Den holder sig fint et par dage i køleskabet.

  • Fantastisk chokoladekage med banan, der tilmed er sund.

Til 1 stk

Til topping

Fedtfattig

Klik her og få vores gratis e-kogebog med flere sunde og lækre kager.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Blend havregryn og mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor. Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt.

Blend herefter dadler, bananer og æg sammen, og rør det i de tørre ingredienser. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Jeg hakkede den groft, så der er lidt knas i kagen.

Beklæd en form (jeg brugte en på 20 x 20 cm) med bagepapir. Kom dejen i formen, og fordel den jævnt. Bag chokoladekagen i ca. 35-40 min., til den er helt gennembagt.

Hak chokoladen til toppingen, og drys det over den varme kage. Så kan du nemt smøre det ud med en kniv, når chokoladen er smeltet.

Indsendt af
d.
09.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.