Sunde bananpandekager uden mel og sukker

Sunde pandekager lyder utopisk, men det kan sagtens lade sig gøre at lave lækre bananpandekager - endda helt uden mel og sukker. De bliver dejligt svampede i konsistensen, og bananerne giver dem en skøn sødme.

  • Det er hurtigt at lave en stak sunde bananpandekager.
  • Banan og æg samt lidt olie til stegning er alt hvad man behøver til denne opskrift.
  • De steges gyldne på begge sider.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skræl bananerne og mos dem med en gaffel. Kom mosen i en skål og bland æg og evt. vaniljepulver i. Rør indtil banan og æg er blandet helt sammen.

Kom lidt olie på en pande, og kom klatter af dejen på - ca. 2 spsk dej til hver pandekage. Steg bananpandekagerne på begge sider ved middel varme.

Servér f.eks. med skyr, kanel og frisk frugt, eller med sirup, syltetøj eller nutella og peanutbutter - men så er de ikke så sunde længere ;-)

Indsendt af
d.
04.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.