Sunde havregrynsmuffins med æble

Giv morgengrøden et twist med disse sunde havregrynsmuffins med æble, som i samspil med honning gør dem dejligt søde. De er ultra nemme at lave, og det er lækkert at have et par stykker i fryseren til en hurtig morgenmad, men muffinsene kan også sagtens bruges som en lille snack.

  • De skønne havregrynsmuffins smager dejligt af æble og vanilje
  • De er perfekte at have i fryseren eller køleskabet til en nem morgenmad

Til 16 stk

Klik her og få e-kogebogen med sunde og lækre kager - helt gratis.

Tænd ovnen på 190 grader.

Kom havregryn og mælk op i en skål, og lad det stå 5-10 minutter, så havregrynene bliver lidt blødere. Tilsæt æg, og blend det til en grov havregrød. Riv æblerne på den grove side af rivejernet, og rør dem i dejen sammen bagepulver, vaniljepulver, honning og salt. Hak mandlerne så groft, som du ønsker det, og tilsæt dem.

Fyld dejen næsten helt op til kanten på muffinsformene, og bag dem i 25-30 minutter.

De færdigbagte havregrødsmuffins holder sig fint på køl 2-3 dage, og de kan også sagtens fryses ned.

Indsendt af
d.
09.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.