Sunde knækbrød med kerner

De hjemmebagte knækbrød er saftige, sprøde og med garanti ikke kedelige. Og de er fulde af fibre og sunde fedtsyrer fra frø og kerner. Dejlige til morgenmad, frokost eller som nærende mellemmåltid. Kan spises med eller uden pålæg.

  • Sunde, gyldne knækbrød med en god tekstur fra de mange kerner.

Til 36 stk

Fedtfattig

Bland alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen til en smidig masse. Hak evt. valnøddekernerne groft, hvis de er hele.

Lad dejen hvile i ca. en halv time.

Se også: Den største slankesucces i USA - Fordi den virker.

Tag bageplader frem og læg bagepapir på dem. Fordel dejen på pladerne og rul den ud med en kagerulle for at få den tynd. Prøv så vidt muligt at få dejen firkantet og lige tynd over det hele.

Læg evt. bagepapir over dejen, mens du ruller den ud – så klistrer den ikke til kagerullen. Fjern i så fald det øverste lag bagepapir, inden de sættes i ovnen.

Se også: "Virker næsten magisk til at nedsætte appetitten".

Bag først de sunde knækbrød ved 170 graders varmluft i 10 min. Tag dem derpå ud af ovnen, skær dem ud (evt. med en pizzaskærer) og bag dem i 20 min. mere. Giv dem til slut yderligere 15 min. ved 130 grader.

En bageplade giver ca. 12 stk. knækbrød. Bager du 36 stk. knækbrød, fordeles dejen ud på 3 bageplader. Man kan godt sætte flere plader i ovnen samtidig, men det kan i så fald være en god idé at bytte om på deres placering undervejs.

Indsendt af
d.
23.04.14.
Kategori:

Den største slankesucces i USA

Nedsæt appetitten og spis mindre

Nedsæt appetitten og spis mindreWeighlevel letter fordøjelsen og holder kropsvægt og appetit i balance.Se mere her



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.