Sunde spinatvafler

Sunde og lækre spinatvafler med havregryn og hytteost. De kan både spises til brunch, frokost og aftensmad med f.eks. laks og avocado eller mozzarella og parmaskinke.

  • Spinatvaflerne smager fantastisk sammen med avocado og røget laks.
  • Her er de serveret med avocado, mozzarella og lufttørret skinke.

Til 2 personer

Server f.eks. med:

Fedtfattig

Skyl spinaten og lad den dryppe godt af. Kom den i en blender eller food processor sammen med æg, hytteost, havregryn, salt og bagepulver. Blend til en helt jævn og ensartet dej.

Pensl vaffeljernet med lidt olie og tænd for det. Hæld dej på og bag vaflerne til de er sprøde og gennembagte - jeg bagte dem ca. 5 minutter, men det afhænger lidt af vaffeljern.

Servér f.eks. spinatvaflerne med røget laks, avocado og hytteost, eller med lufttørret skinke og mozzarella.

Indsendt af
d.
23.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.