Sunde vafler med havregryn

Lækre og tilmed sunde vafler, der er lavet af havregryn. De smager vildt godt og tager ingen tid at lave. Jeg spiser dem både til morgenmad, dessert eller som en snack. Mums!

  • Lækre gyldne vafler lavet med havregryn, så de kan spises med god samvittighed.

Til 8 stk

Fedtfattig

Bland havregryn og mælk sammen i en skål, og lad det stå i ca. 10 minutter, til havregrynene er blødt lidt op.

Hæld massen i en blender sammen med æg, vaniljepulver og salt. Blend massen sammen til en ensartet dej – lidt tykkere end pandekagedej, men ikke så tyk som en kagedej.

Smør vaffeljernet med lidt fedtstof, og bag vaflerne, til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist, så de bevarer deres sprødhed.

Servér f.eks. de sunde vafler med lidt frisk frugt eller lidt sukker og syltetøj.

Indsendt af
d.
06.10.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.