Svinemørbrad i fad med grøntsager

En skøn opskrift på svinemørbrad, der brunes på siderne og bages i ovnen i et fad fyldt med dejlige grøntsager. Jeg brugte kartofler, squash og rødløg, men du kan bruge lige de grøntsager, du har lyst til.

  • Mør svinemørbrad med ovnbagte grøntsager
  • Alle grøntsagerne skal bare tilberedes i et fad i ovnen
  • Svinemørbraden smøres ind i sennep

Til 3 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Gør det samme med squash og rødløg. Kom grøntsagerne i en bradepande eller et ildfast fad (evt. beklædt med bagepapir), og tilsæt olivenolie, salt og peber. Bland det hele godt sammen.

Bag grøntsagsfadet i ovnen i 15 minutter.

Afpuds svinemørbraden, og brun den på en varm stegepande i smør og olie. Smør den ind i dijonsennep, og læg den på toppen af de halvbagte grøntsager.

Sæt fadet i ovnen igen, og bag i yderligere 25 minutter.

Lad kødet hvile i 5 minutter, før du skærer det i skiver og serverer retten.

Tip:
Man kan sagtens bruge andre typer grøntsager, og retten smager ekstra godt med en god sauce til.

Indsendt af
d.
07.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.