Syltede peberfrugter

Giv simpelt den ellers milde peberfrugt fornyet liv - og smag - ved syltning. Syltede peberfrugter får en syrlig, en smule sød og en let krydret karakter med et hint af laurbærbladets karakteristiske smag.

  • Smukke, syltede peberfrugter klar til servering.

Til 2 liter

  • 1 kg peberfrugt (uden stilk og kerner) i forskellige farver

Lage

Peberfrugterne skæres i strimler.

Giv lagen et opkog og kom peberfrugtstrimlerne i lagen. Kog strimlerne til de er møre.

Kom peberfrugterne i Atamon-skyllede glas og hæld lage ved.

Opbevares på køl.

I stedet for at skære peberfrugterne i strimler, kan man sylte dem hele, men fjern stilk og kerner (udhul dem).

Indsendt af
d.
27.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.