Tærte med gedeost og rødløg

Virkelig lækker tærte med rødløg og timian i fyldet samt gedeost på toppen. Det er både dekorativt, og så giver det en lækker smag til tærten, som selvfølgelig også sagtens kan bages i et rundt tærtefad.

  • Super lækker tærte med rødløg og gedeost
  • Løgtærten smager skønt med osten på toppen

Til 1 tærteform

Forvarm ovnen til 225 grader.

Fordel tærtedejen i formen, og prik huller i bunden. Jeg brugte en firkantet tærteform på 23 x 23 cm, men du kan også sagtens bruge en rund form (på ca. 26 cm i diameter). Forbag tærtedejen i 10 minutter.

Skær rødløg i skiver, og steg dem i olien på en pande. Tilsæt timian, når rødløgene er blevet glasagtige, og lad det svitse med i 2 minutter. Lad dem køle af.

Kom æg, creme fraiche, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Tilsæt løgene. Fordel massen i den forbagte tærtebund.

Skær gedeosten i skiver, og fordel dem på toppen af tærten. Bag den færdig ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Indsendt af
d.
10.11.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.