Tærte med chorizo

Med chorizo får din tærte let tilført god, kraftig smag. Og så pynter skiverne jo samtidig på toppen i samklang med grønne nuancer fra spinaten. Velsmagende hovedret og dekorativ på eksempelvis et buffetbord.

  • Tærte med chorizo og en smuk, gylden overflade.
  • Server gerne med en let, grøn salat.

Til 5 personer

Tryk tærtedejen ud i et tærtefad.

Steg spinaten ved middel varme på en pande. Den skal kun lige falde sammen og blive blød. Lad den køle af, og pres derefter så meget væde fra spinaten som muligt (ellers bliver tærten sjappet).

Pil og hak løg og hvidløg. Fjern eventuelt skind/papir fra chorizopølsen, og skær den i skiver.

Bland æg, hytteost, salt og peber sammen. Rør løg, hvidløg og spinat i, samt halvdelen af chorizo-skiverne. Hæld fyldet over tærtedejen i formen.

Læg resten af chorizoen på toppen - evt. sammen med mozzarella i skiver og timiankviste.

Bag tærten i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter. Pynt evt. med flere timiankviste ved servering.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.