Tandoori kylling

Virkelig nem tandoori kylling i en sovs bestående af yoghurt og indiske krydderier. Skal blot blandes sammen, og så passer det sig selv i ovnen.

  • Saftig kyllingefilet i en cremet sovs med autentiske krydderier.
  • Kan også serveres uden koriander, hvis du foretrækker det.
  • Enkel indisk mad med masser af smag.

Til 4 personer

Riv hvidløg og ingefær eller hak det fint. Bland det sammen med yoghurt, tandoori, garam masala, gurkemeje og limesaft i en skål. Smag til med salt og peber.

Smør et ildfast fad med olie og hæld halvdelen af tandooriblandingen i bunden. Læg kyllingebrysterne i fadet, og fordel resten af blandingen ovenpå kyllingen.

Lad gerne retten trække i køleskabet i en time eller mere (hvis det skal gå stærkt, kan det godt undlades).

Bag i en forvarmet ovn i 35-40 minutter ved 200 grader. I de sidste 10 minutter sættes ovnen på varmluft.

Drys evt. friskhakket koriander, mynte eller persille over ved servering.

Tilbehør til tandoori kylling

Servér f.eks. med ris og/eller naanbrød, dampet broccoli eller andre grøntsager og evt. en god chutney eller raita.

Indsendt af
d.
18.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.