Tapas til fest

Møre skiver af bresaola, cremet flødeost med persille og citron samt frisk rucola er alt, du skal bruge til disse lækre tapas, der egner sig til både fest og hverdag.

  • Til fest kan man også servere tapas anrettet i portioner
  • Et fad med festlige tapas

Til 20 stk

Kom flødeosten op i en skål. Hak persille, og kom det op til flødeosten. Riv citronskal ned i skålen, pres citronen, og tilsæt saften. Riv eller pres hvidløget i skålen, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber.

Fordel flødeostecremen på bresaolaskiverne, og kom lidt rucola i. Rul derefter bresaolaskiverne til ruller, og server dine tapas på et lag af den resterende rucola.

Tip:
Hvis du skal holde fest, kan du enten servere dine tapas på et fad, som man kan gå og nippe af, eller lave en portionsanretning og servere dem som forret.

Indsendt af
d.
18.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.