Tapas med små grønne pebre

Disse små grønne pebre smager skønt bagt i ovnen med lidt olie og salt. De kan bruges som f.eks. tapas eller som tilbehør til en hovedret. Pebrene kan også grilles.

  • Bløde, små grønne pebre, der passer perfekt som tapas.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skyl pebrene, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld lidt olie ud over dem, og drys med salt.

Bag ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Lad dem køle lidt af, og server som f.eks. tapas.

Padronpebre:
Padronpebre er en blanding mellem chli og peberfrugt, der ikke er stærk, men har en lækker pikant eftersmag. De kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder som f.eks. Kvickly, Meny, SuperBrugsen og Irma.

Indsendt af
d.
30.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.