Tempurarejer

Det er dejligt simpelt at få dine tempurarejer perfekt sprøde. Med den farverige bund af frugt og grøntsager får de også et flot og friskt udtryk. Fantastisk som dekorativ forret eller som tilbehør, f.eks. til sushimenuen.

  • Tempurarejer anrettet på smukkeste manér.

Til 4 personer

Rengør forårsløgene og skær dem i tynde skiver.

Flæk agurken på langs. Skrab de bløde kerner ud med en ske - de skal ikke bruges. Skær agurken i fine tern.

Skræl mangoen og skær den i fine tern. Undgå den hårde sten i midten.

Flæk chilien på langs og fjern kernerne. Snit chilien fint.

Bland forårsløg, agurk, mango og chili sammen i en skål. Pres limesaft over. Bland evt. friskhakket koriander i.

Hæld olie på panden, så det når ca. en halv cm op. Varm olien godt op, og steg tempurarejerne deri indtil de er brune/gyldne på alle sider.
Alle rejerne kan næppe være på panden på én gang, så steg dem i flere "hold" og tilsæt yderligere olie undervejs.

Når tempurarejerne er stegt lægges de på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedtstof. Så bliver de mere sprøde.

Ved servering anrettes tempurarejerne på en bund af grøntsags/mango-blandingen (brug evt. en madring). Udenom laves små prikker eller toppe af chilimayo og til sidst drysses evt. med ristede sesamfrø.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.