Thaisalat med oksekød

Sørg for at skære grøntsagerne meget fint. Det giver thaisalaten en bedre konsistens, og hjælper de forskellige smage til at blande sig med hinanden, så de går op i en højere enhed.

Til 3 personer

Pres limefrugternes saft ud i en skål. Hak ingefær meget fint og kom det i skålen. Tilsæt farin og fiskesauce. Rør rundt indtil sukkeret er opløst.

Skær rødløg og kål i meget tynde strimler. Bland det med marinaden. Skær ligeledes oksekødet i strimler og vend det i salaten.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller. Kom strimlerne i salaten.

Rens chilien for kerner og snit den fint. Bland det i thaisalaten sammen med grofthakket mynte eller koriander.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
04.02.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.