Tomatsalat med balsamico

Det særlige ved denne tomatsalat er den klassiske balsamico, som både er sødere og tykkere i konsistensen end andre eddiker. Balsamico lagres i fade (ligesom vin), hvilket gør den ekstra aromatisk og giver den smagsmæssig dybde.

  • Man kan lige ane balsamicoen ovenpå tomatsalaten.

Til 4 personer

Skyl tomater og forårsløg. Skær tomaterne i mundrette stykker, og snit forårsløgene fint.

Hæld væsken fra olivenerne og mozzarellaen, og skær mozzarellaen i små tern.

Fordel tomater, forårsløg, oliven og mozzarella på tallerkener eller på et stort fad.

Slut af med at dryppe balsamico over tomatsalaten. Det kan desuden være en god ide at sætte balsamicoen på bordet sammen med salaten, hvis nogen vil have lidt ekstra.

Indsendt af
d.
22.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.