Tomatsauce med friske tomater

En tomatsauce bør først og fremmest smage af tomat. Lav din tomatsauce med friske tomater i stedet for dem på dåse og oplev en fyldigere, mere intens tomatsmag. Krydret med basilikum og hvidløg bliver den kun endnu bedre.

  • Her er tomatsaucen serveret med pasta, revet ost og frisk basilikum.
  • Efter saucen er blevet blendet.

Til 2 personer

Kom tomaterne i en gryde med kogende vand og tag dem op efter 2 minutter. Træk skindet af.

Del løget i 4 kvarte og skær hvidløget midt over.

Kom løg og hvidløg på en pande sammen med olie og steg i 2 minutter.

Fjern evt. stilken fra tomaterne.

Kom alle ingredienserne på panden og lad dem koge let i 5 minutter.

Kom tomatsaucen i en blender og blend den helt fin. Saucen kan f.eks. serveres med spaghetti.

Indsendt af
d.
09.04.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.