Tomatsuppe med æg

Herlig tomatsuppe, der serveres med hårdkogte æg, som sørger for lidt ekstra fylde. Derudover er retten virkelig hurtig at lave, så den passer perfekt ind i en travl hverdag.

  • Skøn fyldig tomatsuppe med et dejligt hårdkogt æg på toppen.
  • Du kan også serveres suppen med lidt pesto og frisk basilikum

Til 5 personer

Fedtfattig

Hæld lidt olivenolie op i en stor gryde. Hak rødløg fint, og svits dem i olivenolien ved middel varme. Pres hvidløg, og tilsæt det i gryden, når løgene er blanke.

Tilsæt tomatpassata, vand, bouillonterning og sukker. Lad suppen simre i ca. 15 minutter. Rør pestoen i, hvis du ønsker at bruge det. Smag til med salt og evt. lidt chilipulver.

Kog i mellemtiden æggene i ca. 10 minutter. Lad dem køle lidt af, pil dem, og del dem så i kvarte.

Servér tomatsuppen med de hårdkogte æg og evt. lidt pesto.

Tip:
Vil du have en helt glat tomatsuppe, kan du blende den med en stavblender inden servering.

Indsendt af
d.
31.01.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.