Torsk i fad med fløde og spinat

Så nemt er det at lave torsk i fad med fløde, kartofler og spinat.

  • Perfekt tilberedt torsk med kartofler, spinat og flødesauce.
  • Spinaten og kartoflerne fordelt i fadet.
  • Fløden hældes over.
  • Lige kommet ud af ovnen.
  • Helt tæt på et stykke torsk.
  • Fisk og grøntsager i skøn forening.

Til 4 personer

Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker (ikke for store). Pres så meget væde ud af spinaten som muligt.

Bland kartofler og spinat sammen i et (smurt) fad. Krydr med salt og peber og tilsæt fløde. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

Rens torskefileterne og krydr med salt og peber. Læg torsken i fadet og bag i yderligere 10-12 minutter afhængig af hvor tykke fileterne er.

Så er der serveret.

Indsendt af
d.
04.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.