Wraps med tun

Sunde og dejlige wraps med tunsalat og avocado. Hurtige at lave og smager vidunderligt.

  • Se den cremede tunsalat med ærter, majs og avocado.
  • En tortilla der er klar til at blive rullet sammen.
  • To wraps ved siden af hinanden.

Til 2 personer

Fedtfattig

Pres væden fra tunen og findel den med en gaffel. 

Hak rødløget fint og bland det sammen med tunen. Bland ligeledes majs, ærter og creme fraiche i. Smag tunsalaten til med salt og peber.

Skær avocadoen over på langs, fjern stenen og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i tynde skiver og pres citronsaft over (det forhindrer avocadoen i at blive brun).

Lun tortillapandekagerne i ovnen eller ganske kort på en brødrister (de skal ikke blive sprøde - blot lune). Fordel tunsalat på ca. 2/3 af hver pandekage. Læg avocadoskiver inde på midten og rul wrap'en sammen.

Så er der serveret!

Indsendt af
d.
27.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.