Tunsalat med skyr

Denne tunsalat laves på skyr, hvilket gør den mindre fedtholdig og mere proteinholdig end almindelig tunsalat, og det bliver den bestemt ikke dårligere af. Dijonsennep og purløg giver nemlig en masse smag til denne friske, sunde udgave af klassikeren.

  • Sund og dejlig tunsalat med skyr.
  • Et billede fra en anden vinkel.
  • Her er tunsalaten serveret på en stykke rugbrød.

Til 4 personer

Fedtfattig

Pres tunen fri for væde, og kom den i en skål. Mos/findel den med en gaffel.

Rør skyr og dijonsennep i - der kan være stor forskel på, hvor stærk dijonsennep er, så smag dig frem.

Hak purløg og/eller persille fint, og bland det i tunsalaten.

Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
23.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.