Vafler med fløde

Fantastisk sprøde og gyldne vafler med fløde, som tilføjer en dejlig smag. Det tager ingen tid at bikse dejen sammen, så du kan have vaflerne klar i en ruf. Har du nogle tilovers, er de næsten som nybagte efter en lille tur i ovnen eller på brødristeren. Servér dem for sig selv eller evt. med flødeskum eller vaniljeis til.

  • De sprøde vafler har fløde i dejen
  • Smager fantastisk med flødeskum eller vaniljeis til

Til 14 stk

Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af.

Pisk imens hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen med fløde og æg samt halvdelen af mælken. Pisk derefter det smeltede smør i dejen sammen med resten af mælken.

Bag vaflerne i et vaffeljern, til de er sprøde og gyldne.

Indsendt af
d.
16.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.