Varm rødbedesalat

Denne varme rødbedesalat indeholder både spinat, stegte løg, og en fantastisk kombination af cremet feta og sprøde pinjekerner. Sammensætningen af den grønne spinat, den hvide feta og pink rødbede gør salaten ekstra indbydende at se på.

  • Lækker varm rødbedesalat med feta, rødløg, spinat og pinjekerner.

Til 4 personer

Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne.

Skræl rødbederne, og skær dem i små tern. Steg rødbedeternene i olie, til de møre.

Skyl spinaten, og skær rødløg i strimler. Kom begge ingredienser op til rødbedeternene, og lad det stege med, til spinaten er faldet sammen.

Smuldr fetaen på toppen af den varme rødbedesalat, og slut af med at drysse de ristede pinjekerner over lige inden servering.

Indsendt af
d.
08.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.