Varmrøget laks med sprødt og syrligt tilbehør

Det lyder måske lidt avanceret, men hvis man i forvejen har det syltede tilbehør, så er denne ret både nem og hurtig at lave.

Hvis du ikke har tid til at sylte rødløg, så kan du prøve at købe nogle syltede perleløg eller agurker i stedet.

Til 2 personer

Smuldr rugbrødet og rist det sprødt på en pande eller i ovnen.

Fjern eventuelt skind fra den varmrøgede laks. Bræk laksen i mundrette stykker.

Rør yoghurt og kærnemælk sammen til en dressing. Smag til med salt.

Servér den varmrøgede laks med dressingen og det sprøde rugbrødscrunch samt syltede rødløg og evt. syltede hybenroser.

Indsendt af
d.
22.11.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.