Vegetarisk fyld til mexicanske pandekager

Søde majs, smeltet ost og en spicy smag af hvidløg og salsa gør alt sammen dette vegetariske fyld virkelig lækkert og velegnet til mexicanske pandekager.

  • Retten med ost på toppen
  • Her kan man se alle komponenterne i det vegetariske fyld
  • Fyldet serveret på en mexicansk pandekage

Til 3 personer

Hak løg og hvidløg fint, og steg det i olien i en gryde. Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i gryden sammen med majs.

Hæld væden fra kidneybønnerne, og kom dem i gryden. Tilsæt salsa og spidskommen. Hak jalapenos, og kom dem i.

Lad retten simre i 5 minutter, og smag til med salt og peber.

Drys revet cheddar over, eller servér den ved siden af. Drys evt. også med friskhakket koriander eller persille - det ser både flot ud og giver lidt smag.

Server f.eks. retten med guacamole til - evt. som fyld i mexicanske pandekager.

Indsendt af
d.
29.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.