Wraps med laks og peberrod

Disse lækre wraps med røget laks og peberrodscreme er på en gang cremede og friske. Den sprøde salat, den skarpe peberrod og den røgede smag af laksen passer fantastisk sammen - både i smag og konsistens.

  • Lækre wraps med laks, grøntsager og en creme af peberrod.

Til 4 personer

Rør flødeost og fintrevet peberrod sammen. Smag til med salt og peber.

Skyl salat, agurk og tomat.  Skær salaten og agurken i tynde strimler/stænger, og skær tomaterne i skiver eller små både.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene, og tag det grønne "frugtkød" ud med en ske. Skær det i skiver, og pres citronsaft over.

Lun pandekagerne i ovnen. Tag dem ud, og smør peberrodscreme på. Læg laks på den ene halvdel af hver pandekage. Læg avocado, agurk, tomat, salat og evt. syltede rødløg på midten af pandekagen, og rul sammen.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
08.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.