Gode slanketips

Bliv nemmere slank. Disse slanketips hjælper dig med at tabe dig.

Slankeråd
Små gode slankeråd, som hjælper dig til at tabe dig. Vi har samlet nogle små tips, som er nemme at efterleve, så det er nemt at smide det uønskede fedt og holde den sunde livsstil.

Slankeretter
Her får du tips til et par lækre slankeretter, så du kan tabe dig og samtidig få rigtig dejlig mad. Sund kost der er nemt at lave.

Slankekost
Vil du tabe dig? Så er det vigtigt at få den rigtige slankekost. Den skal både være fedtfattig, men også give dig den nødvendige energi, så du f.eks. kan dyrke motion.

Slankeopskrifter
Det aller-vigtigste når man skal tabe sig, er uden tvivl at man får denne rette kost. Her finder du en række gode slankeopskrifter der gør det rigtigt lækkert at være på kur.

Frugt om dagen
Hvis du spiser frugt har du god basis for vellykkede slankekure. I modsætning til diverse tvivlsomme produkter, så smager frugt godt og det virker!

Drik vand
Det er vigtigt at få væske når man forsøger at tabe sig. Og det går naturligvis ikke med sodavand, kakao, kaffe osv.

Spis bananer - de feder ikke!
Bananer feder ikke - selv om mange mennesker stadig tror det. Bananer indeholder næsten intet fedt, men til gengæld masser af kulhydrater.

Slankende restaurantbesøg!
Nu behøver du ikke at stikke forsigtigt til maden, når du er ude at spise, under en slankekur. Du kan blot vælge en restaurant med fedtfattig mad!

Slankekuren gør dig tyk
Slankekure (især dem hvor du ikke motioner) forøger risikoen for, at du tager det tabte på igen - især omkring hofter og lår.

Tab dig med fibre!
Fibre fylder godt i maven og hjælper dig ikke alene med at holde vægten. Du taber dig også.

Proteiner og kylhydrater skal spises sammen
I nogle slankekure (fx Fit-for-Life) anbefales det, at man ikke må spise stivelse (kulhydrat) i form af fx kartofler, brød eller pasta og protein i samme måltid.