Slanke artikler om at slanke sig

Samling af slanke artikler omkring det at slanke sig. Læs om vægttab, kalorier og meget mere. Vi viser hvordan du kan slanke dig på en sund og vedvarende måde.

Slankekursus
Har du svært ved at tabe dig og kan du ikke rigtig komme i gang med at dyrke lidt motion, så er et slankekursus nok lige noget for dig. Nedenstående vil hjælpe dig igennem din hverdag på en lettere måde, så slankekuren ikke går død.

Kalorier - Sådan forbrænder du dem
Hvis du vil tabe dig, er det vigtigt at forbrænde kalorier. Læs hvad der skal til for at forbrænde lidt ekstra. Du behøver ikke nødvendigvis gå til fitness.

Slankeskole
Har du svært ved at tabe dig? Få et par gode tips i denne lille slankeskole. Effektivt og let at gå til. Første del giver dig inspiration til hvordan du kan få mere motion.

Slankeklinikker
Vil du tabe dig? Der findes efterhånden en lang række tilbud fra diverse slankeklinikker som tilbyder at hjælpe dig til det ønskede vægttab. Men du skal se dig for.

Slankemidler
Har du behov dor at sætte lidt ekstra fart på din slankekur? Der findes helt sikkert nogle slankemidler der kan hjælpe dig, men du skal se dig for og ikke bare bruge hvad som helst.

Slankegrupper
De fleste ting er nemmest når man er flere om det. Det gælder også når man skal tabe sig. Så kan slankegrupper være en stor hjælp, fordi du kan få støtte, råd og vejledning.

Slankebehandling
Det bliver mere og mere almindeligt at benytte alternative behandlingsmetoder som slankebehandling. Det kan forbedre dine chancer for at tabe dig.

Slankehøjskole
Der er forskellige muligheder for at tage på slankehøjskole. Du kan f.eks. gøre det på nettet. Så kan du lære en masse om kost og sundhed, hjemmefra når du har tid.

Slankeklubber
Forøg dine chancer for at opnå varigt vægttab. Benyt dig af de mange slankeklubber, og få hjælp fra folk der kender turen. Så får du hjælp til alle faserne i din slankekur.

Lær at spise langsomme kulhydrater
Bedre fedtforbrænding, ingen sult og en viljestyrke til at styre uden om fedtfristelserne. Lyder det besnærende? Så lær at spise de langsomme kulhydrater.

Mæt og slank med B6-vitamin og protein!
Spis masser af særlige fødevarer. Så kan du programmere din hjerne til at sige nej til en ekstra portion - helt uden at gå sulten i seng.