Fedtfattig - Smid det overflødige fedt

Drømmer du om en sundere livsstil. Her kan du læse alt om fedtfattig mad og se hvordan du kan smide det uønskede fedt. Gode råd helt gratis.

Fedtforbrænding med effektivt slankeprodukt
Nyt produkt, med dokumenteret effekt, nedsætter spisetrangen så du indtager færre kalorier. Dermed kan du nemmere nå at forbrænde de kalorier du indtager, så der kan ske fedtforbrænding af det overflødige fedt.

Fedt - Brug sundere fedtstof i maden
Planteolie er langt sundere end smør og margarine, så du kan spare rigtig meget fedt ved at erstatte de faste fedtstoffer med olie. Læs her hvordan du gør.

Fedtfattig mad
I den andel del af WebOpskrifter.dk's slankeskole ser vi på fedtfattig mad. Dette er nemlig også vigtigt for at opnå varigt vægttab, men det behøver bestemt ikke være kedeligt.

Fedtsugning
Ofte er fok trætte over deres overvægt og føler, at de ingen vejne kommer med slankekurene. Men overvægtig har man mange muligheder for at smide kiloerne. En af disse muligheder er en fedtsugning.

Livet er fedt
Husker du TV-serien Livet er fedt der kørte på TV2? En af succes-historierne har skrevet en bog om hvordan hun har tabt sig. Det kan måske også hjælpe dig til en mere fedtfattig livsstil.

Cremet og dejlig blomkålssovs med persille.
Blomkålssovs - rigtig god og endda sund

Overraskende lækker blomkålssovs, der har en skøn cremet konsistens helt uden brug af fløde. Super god til pasta eller andre retter, der kræver en sund sovs.

Sunde wraps med kylling

Disse sunde wraps er fyldt med en herlig kombination af saftig kylling, sprøde friske grøntsager og dejlig hytteost. Super simpelt og helt suverænt.

De bløde artiskokstykker giver en helt særligt smag
Artiskoksalat

En herlig salat med artiskok i skiver, soltørrede tomater, løg og agurk. God til næsten enhver ret.

100% frugt smoothie

God basis opskrift på rene frugt-smoothies. Kan varieres i det uendelige.