Sund kost

Her finder du alt om sundhed og sund kost. Prøv vores sunde opskrifter eller få mere at vide om kosttilskud og andre interessante emner. Hvad er godt og hvad er ikke?

Sund kost og slankekur
Hvad skal man spise for bare at spise sundt, og hvad skal man spise hvis man vil tabe sig? Hvad er forskellen på sund kost og slankekur? Læs hvad du skal indtage af kalorier.

Kosttilskud
Som navnet siger er kosttilskud et tilskud til kosten. Det kan fås som almindelige vitaminpiller, i kapselform, som pulver eller mikstur. Læs om du overhovedet har brug for det.

Helsekost
Hvad bruger man helsekost til? Og hvor får man det henne? Denne artikel giver dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du er godt rustet.

Et styks vegetarlasagne, som selv kødelskere vil være vild med.
Lækker vegetarlasagne

Den her lækre vegetarlasagne er den bedste lasagne, jeg længe har smagt. Den er fuld af smag, og så er den smeltede ost på toppen selvfølgelig prikken over i’et.

Et stykke af den luftige og svampet sunde chokoladekage.
Sund chokoladekage

Den ultimative sunde chokoladekage, som man kan snyde enhver chokoladekage-elsker til at tro, er usund. Kagen er dejlig luftig og svampet og gemmer på små stykker af hakket, mørk chokolade.

De krydrede kyllingeinderfileter i fadet med blomkålsrisen og de mange grøntsager.
Kyllingeinderfilet i fad med blomkålsris og grøntsager

Saftige kyllingeinderfileter i fad med blomkålsris, grøntsager og dejlige krydderier, der giver masser af smag. Perfekt, når det både skal være nemt og sundt.

Lækker lasagne med aubergine-plader, der er stegt i hvidløgsolie.
Lasagne med aubergine-plader

Ufattelig lækker lasagne, hvor lasagnepladerne er udskiftet med hvidløgsstegte aubergine-plader og samlet med en skøn kødsovs fuld af smag, ostesauce og til sidst toppet med rasp og smeltet ost.

Den sunde kyllingelasagne kan drysses med lidt friske forårsløg inden servering.
Sund kyllingelasagne med hytteost og grøntsager

Denne kyllingelasagne med hytteost og grøntsager er ikke bare sund, den er også mega lækker og fuld af smag.

Æblekagen smager lækkert med en klat vaniljeskyr til
Sund æblekage

Skøn æblekage, der på én gang er sund, super nem at lave og smager fantastisk af søde æbler. Server den f.eks. med en klat creme fraiche eller vaniljeskyr til.

Lækre sunde müslibarer med dadler, havregryn og lutter gode sager.
Sunde müslibarer

Virkelig gode og sunde müslibarer med dadler, havregryn og masser af frø og kerner. Propfyldt med fibre og gode sager.

Sund broccolisuppe, der tilmed er mega nem at lave.
Broccolisuppe - sund og nem opskrift

Nem broccolisuppe, der ovenikøbet er super sund. Faktisk tager den kun en halv time at lave, og den serveres med sprøde rugbrødscroutoner til.

Kyllingefilet i ovn med grøntsager

Saftige kyllingefileter stegt i ovnen med grøntsager og sojasauce. Tilsammen giver det en rigtig velsmagende ret, som tilmed er både nem og billig.

Lækker og sund meatza klar til servering.
Meatza - opskrift på pizza med kødbund

Herlig og fyldig meatza - nem opskrift på en lækker LCHF inspireret pizza med kødbund af krydret oksekød og lækre grøntsager, samt en topping med dejlig smeltet ost.

Dejlig smoothie med grønkål, der er propfyldt med sunde vitaminer og fibre.
Smoothie med grønkål

Frisk og sund grøn smoothie med grønkål, skyr og appelsin - den gør det super nemt at få masser af grøntsager på en dejlig måde.

Super nem opskrift på sund brownie uden sukker og mel
Sund brownie

Dejlig sund brownie uden mel og sukker, men som stadig smager skønt af chokolade og har en perfekt konsistens. Kagen sødes med dadler, og mel er skiftet ud med mandler, der gør den virkelig lækker.

Lækker og sund lasagne med grøntsager en masse og fuldkornsplader samt hytteost.
Sund lasagne med grøntsager

Virkelig lækker og tilmed sund lasagne med grøntsager, hytteost og fuldkornsplader, så den er smækfyldt med protein og fibre og smager fantastisk.

Fantastisk opskrift på en cremet og sund hjemmelavet nutella.
Sund Nutella

Hjemmelavet sund Nutella med ristede hasselnødder, der i samspil med honning og chokolade sørger for den helt rigtige smag - selvom den er uden raffineret sukker.

De lækre og sunde pandekager med fiberrige havregryn.
Sunde pandekager med havregryn

Disse sunde pandekager med havregryn er helt uden mel og sukker. De fiberrige havregryn gør pandekagerne lækre og svampede og samtidig utroligt mættende. De smager helt fantastisk med lidt syltetøj.