Gode retter

Her finder du nemme opskrifter på gode retter. Prøv f.eks. vores fedtfattige slankeretter, eller de skønne pastaretter, fiskeretter eller andre populære middagsretter.

Græske retter
Mangler du inspiration til græske retter? Her kan du læse om, hvordan du kan lave fersk tzatziki, mousaka og flere gode græske retter. Retterne behøver ikke alle at indeholde feta og oliven, hvis det ikke er en af jeres yndlingsingredienser.

Kinesiske retter
Har du lyst til at prøve kræfter med kinesisk kogekunst, så kan du få inspiration her. Du kan læse om, hvordan rigtige kinesiske retter bliver tilberedt og spist. Samt få bud på dansk-inspireret kinesiske måltider.

Mexicanske retter
Mexicanske retter er farverige og stærke. De er kendte for lækker smag og festlig sammensætning. Mexicansk mad er blevet populær verden over, selvom vi i den vestlige verden sandsynligvis spiser lidt mindre krydrede versioner.

Retter med oksekød
Der er utallige måder at tilberede oksekød på. Hvis du mangler inspiration, kan du få den her. Læs, blandt andet om, hvordan du kan lave grillet oksefilet og gammeldags oksesteg, samt fedtfattig mad, af oksekød.

Danske retter
Lav alle de gode traditionelle danske retter, som mormor lavede dem. Hvem kan ikke huske en god, saftig flæskesteg med sovs, eller klassisk paneret rødspættefilet man aldrig kan få nok af. Her får du at vide, hvordan du laver disse klassiske retter.

Fedtfattige retter
Fedtfattige retter er gode, især for dem der drømmer om at smide et par kilo uden at løbe flere kilometer om dagen, eller boltre sig i et fitness-center. Alene god fedtfattig kost kan hjælpe på linjerne.

Italienske retter
Italienske retter med gode råvarer er gastronomi på et højere plan. Hvem kan holde sig fra lækker lasagne eller en ægte sprød italiensk pizza. Her finder du dog også inspiration til mere fremmede italienske retter.

Lette retter
Har du inviteret gæster hjem og vil imponere dem med gode lette retter, kan du få inspiration fra vores opskrifter med alle tiders velsmagende retter, der også er nemme og hurtige at lave.

Nemme retter
Mangler du inspiration til nemme retter? Med vores bedste opskrifter på nemme retter kan du trylle gode måltider frem på ingen tid, også selvom du ikke er vant til at stå i køkkenet.

Sammenkogte retter
Sammenkogte retter smager altid lækkert og er forholdsvis nemme at lave. Ingredienserne simrer sammen og giver hinanden smag. Retterne er også gode til at lave noget lækkert ud af rester og til at skjule grøntsager for kræsne børn.

Sunde retter
Lav gode sunde retter og spis op med ren samvittighed. Med inspiration fra vores bedste opskrifter med sunde retter, kan du lave velsmagende, næringsrige og mættende måltider, der nemt kan erstatte de mere usunde retter.

Vegetarretter
Det kan være svært at finde opskrifter på gode, nemme og fedtfattige vegetarretter, men nu behøver du ikke at lede længere, for her har vi samlet vores mest populære vegetarretter.

Italiensk julemad
Ligesom i Danmark, er italiensk julemad først og fremmest kendetegnet ved, at der er rigeligt af den. Se her hvad der serveres til jul i Italien.

Pastaretter
Gode pastaretter som er nemme at lave. Leder du efter en god pastasalat, pastagryde eller en anden pastaret, så se denne side.

Lammekrone serveret med kartoffelmos og rødvinssauce.
Lækker opskrift på lammekrone i ovn

Vanvittig lækker opskrift på mør og saftig lammekrone krydret med hvidløg og rosmarin, der bliver bagt i ovnen. Den simple ret smager helt fantastisk sammen en lækker rødvinssauce.