Oksemørbrad - side 2

        Cognacmarineret oksemørbrad fra Børkop Vandmølle

        Denne opskrift på cognacmarineret oksemørbrad er meget velegnet til en rigtigt festmiddag. Server med en tør rosevin til.

        Indbagt oksemørbrad

        Inbagt oksemørbrad med butterdejsplader er en spændende og velsmagende ret.

        Mørbrad med ostesovs

        Denne anderledes opskrift byder på mørbrad med ostesovs, serveret på ristet brød. Sovsen er lavet af rygeost og smagt til med cognac. Prøv også kogt spinat til.

        Mørbrad med ris

        Når du laver mørbrad med ris, dannes der en rigtig god sauce i fadet. Denne sauce hældes over risen ved serveringen, så smager de helt fantastisk! Servér godt salat til.

        Oksemørbrad med flødeost og portvinssauce

        En opskrift til en rigtigt festmiddag. Oksemørbrad med flødeost og portvinssauce er et sikkert hit hos alle.

        Oksemørbrad med pistacienødder

        Pift din oksemørbrad op med denne opskrift med pistacienøddekerner.

        Oksemørbrad på grill

        Prøv denne opskrift på oksemørbrad på grill – aftensmaden kan næppe blive mere lækker.