Ost - side 7

      Osterand

      Osterand med ferskner og lime er en smuk dessert, der smelter i munden. Den har fløjlsblød konsistens, og den kan pyntes på uendelig mange måder.

      Ostescones

      Lækre ostescones, der er super nemme at lave og smager skønt af ost. De er allerbedst den dag, de bliver bagt.

      Ostesouffle

      Opskrift på dejlig ostesouffle med blandt andet fløde, æg og ost.

      Ostesovs

      En god grundopskrift på ostesovs, som kan bruges til bøffer eller ovnretter.

      Ostetærte – Opskrift på ostetærte

      En dejlig opskrift på ostetærte som kan serveres varm til vin eller te.

      Pasta med bacon og vindruer

      Pasta med bacon og vindruer lyder som en usædvanlig blanding. Men prøv det, det smager godt, især når dadlernes smag kommer i samspil med de resterende ingredienser.

      Pærer med ost

      Brød uden kanter ligges i et ildfast fad. Pærestykker ligges på og ost i skiver med mandler på toppen. Bages ved 200 grader.

      Roquefortcreme

      En lækker sauce med roquefort, flødeost, fløde, valnødder og forårsløg.

      Røræg med ost

      Nem og lækker opskrift på røræg med smeltet ost og friske krydderurter, der giver en skøn smag til æggene. De kan spises til morgenmad eller brunch eller som forret sammen med f.eks. røget laks og en skive brød.

      Små ostetærter

      Man laver dej i 8 dele af fuldkorn og hvedemel. Fyldet er ost, æg, mælk og andet lækkert. Server varme som forret.

      Tomater med mozzarella

      Klassisk forret med tomat, mozzarella, basilikum og løg. Bages i ovnen.