Drinks med rom - side 7

   Midori Splice

   En traditionel Midori Splice indeholder Midori, Malibu, ananasjuice og fløde. Denne opskrift har dog også tilføjet Cointreau og det hele blendes med isterninger til en blød konsistens.

   Mojito IV

   Prøv denne opskrift på en anderledes Mojito med pebermyntelikør istedet for mynteblade.

   Monkeys Lunch

   En "Monkeys Lunch" skal selvfølgelig smage af banan, og derfor indholder drinken selvfølgelig crème de banane. Server med et spyd af cocktailbær og en skumbanan, så har du en yderst festlig og velsmag.

   Pimm's bowle

   Opskrift på en god bowle med rom, vermouth, Pimm's no 1, sæsonens frugter og isterninger lavet af appelsinjuice. Serveres med spiselige blomster i hvilket gør bowlen extra festlig.

   Poison

   Denne drink ser måske giftig ud, men den smager tilgengæld godt og indeholder en masse lækre ingredienser. Man skal derfor ikke lade sig narre af dens noget mistænktsomme udseende.

   Rhinksvin bowle med druer

   Opskrift på en bowle med rhinskvin, rom, mousserende vin og vindruer, som er utrolig nem at lave. Serveres iskold.

   Rocky Mountain Bowle

   Denne bowle indeholder lækkert frugt som blandes med sukker, citronsaft, rom og maraschino likør som skal trække i køleskabet i blot 30 min. Vin og danskvand hældes i lige inden serveringen.

   Russisk Nytårs Punch

   Nytårspunch behøver ikke kun at drikkes nytårsaften. Denne russisk inspirerede punch kan nydes året rundt. En nem opskrift med vin, rom, sukker og citrusfrugter.

   Slots Punch

   Opskrift på en stærk punch lavet med rhinskvin, rom og sukker. Sukkeret skal antændes og brændes sammen med rom inden det tilsættes, hvilket giver drinken en karakteristisk smag.

   Strawberry Cooler

   En Strawberry Cooler er lavet med vodka, rom, jordbær sirup, Rose's Lime og 7-up. Kan især være god at servere hvis man er til de lidt sødere drinks.

   Third Rail Cocktail

   Third Rail Cocktail med blandt andet rom er en potent drink, men har også et sødligt strejf.

   Tønder Special

   En Tønder Special er en rigtig god drink som er lavet med vodka, Bacardi lemon, ananasjuice og rød sodavand. Serveres i en stor kande eller bowle.

   Waster

   En drink med en del forskellige ingredienser i. Dog er det alle nogen som er nemme at få fat i.

   Z Street Slammer

   Disse shots smager rigtig godt, endda så godt at man skal være varsom med hvor hurtig man får drukket dem - de slår nemlig hårdt!

   Zombie bowle

   Opskrift på Zombie bowle som garanterer at du slår hjernen helt fra, nærmest ligesom en zombie! Serveres i en stor bowle og er lavet med 3 forskellige slags rom, appelsinlikør og frugtjuice.